درب ضد آب

درب ضد آب

درب ضد آب


فروش درب ضد آب

امروزه دیگر استفاده از درب های آلومینیوم رواج ندارد این درب ها طرفداران خود را از دست داده اند. درب هایی که دیگر جایی در دکوراسیون منازل ما ندارند. آنها جای خود را به درب های ضد آب داده اند. که با دکوراسیون منزل ها هماهنگی بیشتر و با توجه به نیاز به مدرن تر شدن استفاده میشوند .

درب ضد آب چیست ؟

در زمان های قدیم درب های فلزی کاربرد داشتن که نتیجه ای جز زنگ زدن و اکسید شدن در مقابل آب ها را نداشتن‌. اما حالا با وجود این درب های ضد آب که در برابر بخار و خش ،آب و تخم گذاری حشرات مقاوم هستند. و نصب راحت و سریع دارند و زمانی که آسیب ببینند به راحتی تعمیر میشوند. دیگر نیازی به درب های گذشته نیست.

ویژگی های درب ضد آب

همان طور که از اسم آن متوجه می شوید خاصیت بارز آنها ضد آب بودن است . قابلیت شستشو ، توانایی در رنگ کردن آنها به هر رنگی که شما تمایل دارید. و به دکور شما نزدیک است. و هماهنگ کردن درب ها با دیوار پوش ها و کف پوش ها ، استحکام بالا و مقاومت در برابر حرارت و ضربه دیگر مزایای این درب ها هستند.

ضد آب کردن درب ها

متریال های مختلفی از نوع رنگ و طرح مختلف برای ضد آب کردن درب ها استفاده میشود

روکش pvc
روکش های هستند که با نوعی ماده با نام پی وی سی ساخته میشوند. این متریال ها مقاومت خوبی در برابر رطوبت به درب های چوبی میدهند. و با کشیدن لایه ای از این مواد خاصیت ضد آب بودن را با وجود می آورند.

روکش رزین
روکش دیگری که برای درب های چوبی استفاده میشود رزین است. آن یک ماده شیمیایی ،شفاف است که بدون دخالت از حالت مایع به جامد تبدیل نمیشود پس باید با یک ماده دیگر که هادنر نام دارد ترکیب کرد تا ماده ای جامد تشکیل شود و روی درب ها کشیده شود .بعد از خشک شدن یک لایه ضد آب بر روی درب های چوبی ‌تشکیل شده است .

کاربرد درب های ضد آب

به طور واضح معلوم است که این درب ها را باتوجه به ویژگی آنها در مناطق مرطوب بیشتر استفاده میشود. این درب ها فقط به درد جاهایی که آب وجود دارد نمیخورد بلکه جاهای که حاصلخیز است و رطوبت زیاد باعث خراب شدن چوب میشود کاربرد دارد.

استخرها و سونا
در استخر ها و یا سونا ها که وجود رطوبت و آب همیشگی است .حتما استفاده از این درب ها توصیه میشود . رطوبت کم کم به داخل درب های چوبی نفوذ میکند و باعث تخریب انها میشود.

آشپزخانه ها و بیمارستان ها
در آشپز خانه ها که رطوبت ناشی از پختن غذا ها همیشگی است .میتواند باعث ورم کردن تمامی قسمتهای درب بشود . همین طور بخش هایی از بیمارستان ها که بخور برای بیماران لازم است و جوی از رطوبت برقرار میشود استفاده از این درب ها را ملزم میکند.

 

سرویس های بهداشتی و حمام
یکی از اصلی ترین مناطق برای استفاده از این درب ها سرویس های بهداشتی و حمام است .که وجو آب و استفاده از آن همیشگی است . به طور همیشگی آب در این مناطق وجود دارد. و هر گونه وسیله که ویژگی ضد اب بودن را نداشته باشد ممکن نیست در این قسمت ها دوام بیاورد .

درب های ضد آب و خانه شما

اگر شما از درب های ضد آب در خانه خود استفاده میکنید. فضای داخلی شما کاملا خشک خواهد بود و شما از دست نم ، رطوبت راحت میشوید. شما میتوانید حتی برای بخش های خارجی خانه خود که با رطوبت و نمناکی مواجه است از این درب ها استفاده کنید.

انواع درب های ضد اب

درب ضد اب ABS
ساخت این درب ها به این گونه است. که ابتدا درب های خام به رزین آغشته شده و در نهایت با ورق ABS پوشانده میشود. این ورق ها در ابعاد 92در212 است ودارای ضخامت 2.1 میلی متری است که مغز داخل آن از MDF ساخته شده و روی آن روکش کشیده شده است. این درب ها قیمت مناسبی دارند. و چون روکش دارند به هر رنگ دلخواه در می آیند. و دیگر مزایای آن جلوگیری از رشد و نمو موریانه و حشرات دیگر میشود.

درب ضد آب GRP
درب ها از جنس فایبر گلاس هستند. این درب ها نسبت به بقیه درب های ضد اب گران تر هستند. زیرا از پشم شیشه و نفت درست شده اند. همچنین درب ها به گونه ای ساخته شده اند .که در مقابل اتش ذوب نمیشوند. بهتر است در آزمایشگاها ، ادرات و بیمارستان ها که از مواد ضد عفونی بیشتر استفاده میشود. از این نوع درب ها استفاده کرد زیرا مقاومت بالایی را شامل میشوند.

معایب درب های ABS
این درب ها هم مانند دیگر وسایل معایبی را دارند که در مقایسه با درب های ام دی اف و چوبی تنوع زیادی ندارند چرا که با دستگاه cNc نمی توان رویشان حکاکی کرد.
البته مزایای این درب ها به مقداری زیاد است که مانع دیدن و عیوب آن میشود. و طرفداران زیادی را امروزه دارند.

سخن آخر

انتخاب یک درب ضد اب میتوان شما را از درد سر هایی که آینده ممکن است. با شما دست به گریبان شود جلوگیری کرد .سعی کنید محصول مورد نظر را از فروشگاه ها و یا سایت هایی که معتبر هستند خریداری کنید. چون هرگونه کم و کاستی در ساخت درب ها باعث ورم و نفوذ اب میشود و به درب شما آسیب می رساند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *